2014. aug 02.

Hajdinaleves

írta: Dórána
Hajdinaleves

Most egy levest hozok nektek, hajdinával. Finom, tartalmas.

Hozzávalók:

1 fej vöröshagyma

1 kávésbögre hajdina

1 zöldség

1 sárgarépa

1 kis zeller

só, házi ételízesítő

Elkészítés:

A hagymát felaprítom és kevés kókuszzsíron megdinsztelem, majd hozzáöntöm a hajdinát és megpirítom. Felöntöm kilencszeres mennyiségű vízzel,majd felforralom. Ha forr, hozzáadom a megtisztított és felaprított zöldségeket, a sót és az ételízesítőt, majd közepes lángon fedő alatt addig főzöm, míg megpuhulnak a zöldségek. Készen is van. Figyelem, elég nagy adag lesz belőle. Főzés közben, ha a víz párolog és a leves sűrűsödik, akkor pótolom az elfőtt vizet!

P7310029.JPG

P7310030.JPG

Jó étvágyat hozzá!

Szólj hozzá

Candida-diéta Hajdina