Hajdinaleves
Most egy levest hozok nektek, hajdinával. Finom, tartalmas.
Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
1 kávésbögre hajdina
1 zöldség
1 sárgarépa
1 kis zeller
só, házi ételízesítő
Elkészítés:
A hagymát felaprítom és kevés kókuszzsíron megdinsztelem, majd hozzáöntöm a hajdinát és megpirítom. Felöntöm kilencszeres mennyiségű vízzel,majd felforralom. Ha forr, hozzáadom a megtisztított és felaprított zöldségeket, a sót és az ételízesítőt, majd közepes lángon fedő alatt addig főzöm, míg megpuhulnak a zöldségek. Készen is van. Figyelem, elég nagy adag lesz belőle. Főzés közben, ha a víz párolog és a leves sűrűsödik, akkor pótolom az elfőtt vizet!
Jó étvágyat hozzá!